Rólam: . . . CV . . . MUNKÁK . . . WIP . . . INTERJÚK . . . KRITIKUSAIM . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2010. július 22., csütörtök

New, Fresh & Beautiful!

Ohhohhóóóó JEEEEEEEEEEEE!!!


Gyönyörű, friss és új fejlécet kaptam ajándékba Maczó László kollégámtól! Már természetesen a programozás részét tekintve, amiért nagy-nagy köszönet neki! Nélküle bizony nem lenne itt, megküzdött vele, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően működjön. (Elképesztő, hogy a technikai megvalósításban mindig - de mindig! - vannak olyan apróságok, amik belecsúfítanak a szépségbe, de ezekre már felkészültem és szinte várom is őket, miközben folyamatosan mosolygok, mert tudom, hogy végül minden probléma megoldódik!)

Egyszerűen imádom a Filmeket! És hogy miért váltakoznak a nevem mellett odafönt? Mert ilyen és ehhez hasonló Gyönyörű élmények állnak mögöttem és táplálnak engem a Mozgókép Csodálatos Világából!

Köszönet érte ismét!
U.I.: Képtelenség volt mindenkit beleraknom, tehát egyelőre számtalan mozgókép pillanat kimaradt ebből a válogatásból. Viszont, ha valaki megírja nekem helyes sorrendben az összes filmcímet, az kap tőlem egy libacombot!

Nincsenek megjegyzések: