About me: . . . CV . . . WORKs . . . BtS . . . INTERVIEWs . . . REVIEWs . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2010. november 28., vasárnap

The Secret of Kells - The Movie & 'Abbot' Pencil Tests

Tegnap végre alkalmam nyílt megnézni nagyvásznon a Kells Titka (The Secret of Kells) című egészestést az ANILOGUE keretein belül!
A filmben egészen bámulatos és varázslatos jelenetek voltak és nagyon szépen vezettek be minket ebbe a különleges világba. A rendezés tele volt ötletekkel és frissességgel, mégis a lezárás miatt hiányérzetem maradt és kicsit értetlenül bandukoltam ki a moziból.
Tehát, egy egészen apró dióhéjban, My Numbers: 7.8/10

Viszont ideje tudatosítani, hogy A Kells Titka jelentős része nálunk, a Kecskemétfilmnél készült! Ha a Macskafofó 2 munkálatai hamarabb kifutnak, még 2007-ben, akkor én is megpróbálkozok az animálásával. De így alakult, most már nincs mit tenni: ebben a filmben NEM dolgoztam. :) Az Apocalypto-ban azt mondták erre, hogy "Majdnem". Ebben a filmben én csak egy majdnem vagyok, de ettől még élvezzétek bátran ezeket a stílusos mozgáspróbákat.

(These are not my scenes.)

2 megjegyzés:

Bryon Caldwell írta...

awesome!! loved the movie! beautiful work!

Bryon Caldwell írta...

Hey Peter! Awesome find on the Making Of Princess Mononoke!! Very cool! I'll post it on the 'Behind the Scenes' blog! Thanks for the heads up!