Rólam: . . . CV . . . MUNKÁK . . . WIP . . . INTERJÚK . . . KRITIKUSAIM . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2012. január 1., vasárnap

Movie Review: Puss in Boots (3D) & More


Az év első filmélménye!

Bámulatos!! Remek választás volt a csizmás macsek megtekintése az év első filmjeként! Egészen súlyosan lenyűgőző hangulata van a film első felének a visszafogottan/sejtelmesen megvilágított jeleneteivel. A sztori kellőképpen lekötötte a figyelmemet, de a lényeg a karaktereken van! Zavarba ejtő animáció!! Elképesztő, hogy minden jelenet zseniálisan mozog! A kritikus szemem elhanyagolható apró kivetnivalókat talált csak és ezek tényleg említésre sem méltóak.
A DreamWorks a Kung Fu Pandával ért fel a Pixar szintjére, az Így nevelddel egy vastag paraszthajszállal túlhaladta azt és a Csizmás előtt már tényleg nincsen semmilyen technikai akadály! Annyira jó ránézni (főleg az elmített első félidőben, de később is), hogy arra most nem is keresek tovább szavakat.
Én mindig úgy számolok, hogy szem előtt tartom az eddigi filmélményeimet, ami részemről ajánlatként, a (magyar) betűk nyelvén nem értők számára, ennyit jelent - tehát
A számaim: 8,5/10

Előzetes:


És a film után, levezetésképp (vagy felvezetésként), mindez hangokban megfogalmazva, azaz a film zenéje:

És további frissített hallgatnivalók a filmzenék mesés világából >> ÍMHOL!


Itt is köszönet a kellemes 2011-es Sziveszterért és a hasonló Újév köszöntéséért! A fátyol meglebbentéséért és a felszólításért az esernyő megfontolt használatával kapcsolatban! :)
Mindenkinek további szép, az élet forrását jelentő folyadékban gazdag és az eredettől sem mentes 2012-es Esztendőt kívánok!

Nincsenek megjegyzések: