About me: . . . CV . . . WORKs . . . BtS . . . INTERVIEWs . . . REVIEWs . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2012. február 5., vasárnap

Breaking News! Winner of 11 Second Club January Competition: Mother Earth!!! :D


Ez egyszerűen FANTASZTIKUS!!
Ebben a pillanatban én vagyok a világ legboldogabb animátora, mert ismét nyertem a 11 Second Clubon, és ezzel én lettem az oldal történetében az első szerencsés, akinek különböző technikájú munkákkal, 2D és 3D animációval is sikerült nyernie! Ez egy egészen kivételesen fantasztikus érzés! A legköszönebb köszönetem a Mindenségnek mindezért! :)

Egy tartalmas és ízletes 'A kulisszák mögött' hamarosan következik. Addig is néhány forgatási kép a nyertes munkámból:


6 megjegyzés:

Ying-Hsuan Chen írta...

beautiful! i watched it so many time and i still can't stop

Peter Nagy-Galambosi írta...

Thanks Jennifer!

LACI írta...

Gratulálok! Ez nem kis teljesítmény!
Büszke lehetsz, de nem csak az eredményre. A többi munkád is kiváló! Várom az "kulisszák mögött" posztot!
Csak így tovább!
Ha időm engedi, majd én is gyarapítom a magyar résztvevők számát. Csak kísérletképpen...autodidaktaként próbálkozom egyelőre.

Egy laikus kérdésem lehet? 2D animációhoz hogyan időzíted a szövegartikulációt? Technikailag hogyan lehet ezt (házilag) megoldani? A nagyok megkapják tudtommal, hogy melyik képkockán hangzik el az adott betű.
Jó munkát!
L

Peter Nagy-Galambosi írta...

LACI:
Igen, gyártási körülmények között az animátorok kapnak egy expo listát, melyen rögzítve van az adott szöveg és hogy hányadik kockán milyen hangot ejt a beszélő.
Ha nincs ilyen listád, viszont van hangod (és azt be tudod hívni egy lejátszóba), akkor jó esetben láthatod annak görbéjét. És azon konkrétabban láthatod, hogy mettől meddig tart egy-egy szó és megfigyelheted a hangsúlyos ill. kevésbé hangsúgyos szótagokat, betűket.
Ezek alapján már el lehet indulni a munkában, de a végén úgy is 'szemre' kell beállítanod (a rajzokat a hanghoz), hogy szinkronban legyen a kettő egymással. (Fhu, kicsit hosszú lett a válasz.. :)
Ezt a (felszínes) bejegyzést még korábban írtam a Wikire. Talán segít valamit egyéb kérdésben.

LACI írta...

Értem,kösz a választ, ez jó tipp! Majd ügyeskedem.
Minden jót!

mmrobi írta...

Gratulálok! Csak így tovább! :D