About me: . . . CV . . . WORKs . . . BtS . . . INTERVIEWs . . . REVIEWs . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2014. december 1., hétfő

42nd Annual Annie Awards Nominees

Azaz, az Annie-díj 2014-es jelöltjei.

http://annieawards.org/nominees/

Örvendetes, hogy az Annie-n a karakter animátoroknak immár 4 kategóriája is van (televíziós produkció, animációs mozifilm, élőszereplős mozifilm és videojáték), de ezek közül csak az egyiket kiemelve, következzenek néhányan a királykategóriából:

A legjobb karakter animáció jelöltjei animációs mozifilmben:

A lista legnagyobb nyertese, én úgy gondolom, az indiai Ravi Kamble Govind, aki egy  online tanfolyam (iAnimate, 2010-2012), egy rövidfilm és egy spanyol egész estés (Justin, a hős lovag - épp pár hete néztük a stúdióban) után jutott jelöléshez az első DreamWorks munkájáért.
Szinte hihetetlen? Szerintem nagyon is szükségünk van az ilyen sztorikra, úgyhogy hajrá Ravinak és mindenkinek, aki tehetséggel ebbe a csodás szakmába fog!

(Vannak, akik szerint a lista nem mérvadó, mert a stúdiók Annie-tagságától és nyomulásától függően lehet jelölésekhez jutni. Én persze mindezektől függetlenül tettem közzé a listát. :)

Nincsenek megjegyzések: