About me: . . . CV . . . WORKs . . . BtS . . . INTERVIEWs . . . REVIEWs . . . IMDb . . . VIMEO . . . LIVING LINES LIBRARY . . . Más filmekről és alkotókról . . . Zenebona

2015. december 2., szerda

Annie Awards Nominees 2016

Az Annie idei jelöltjei:
http://annieawards.org/nominees/#1
Köztük egy ismerős arc!! BJ 'William' Crawford, a 11 Second Club éllovasa megkapta első Annie jelölését a The Peanuts Movieért!
BJ-nek én már most odaadom a díjat, mert a Snoopy filmben sikerült olyan újító mozgatási stílust létrehozni, ahol a korábban csak rajzolt karakterek mozdulatait segítő 2D-s elemek egy az egyben átkerültek a 3D világába! A másik a mozdulatok stilizálása a ritmussal, amibe most nem is megyek bele. Tanulmányozni való mozdulatok (ahogy szeretem!), ami egyrészt a rajzolt képregényből adta is magát és amit nagyon jó érzékkel fejlesztettek tovább a készítők! Frissítő megoldások, amit egyáltalán nem egyszerű produkálni a mai animációs dömpingben. Kíváncsian várom a hatását egy egész estés filmen keresztül!
Nagy gratuláció a stílusért és BJ-nek is, aki a 11 Second Club virtuális elismerései után végre egy kézzelfoghatóbb díjat is a magáénak tudhat! Bárhogy is lesz, nagyon inspiráló munkásság!

A karakter animáció (mozifilmben) további jelöltjei:
  • Home - Animation Supervisor Mark Donald, Various Characters (DreamWorks Animation)
  • Inside Out - Animator Allison Rutland, All Characters (Pixar Animation Studios)
  • Inside Out - Animator Travis Hathaway, All Characters (Pixar Animation Studios)
  • Minions - Animator Hichem Arfaoui, Characters: Herb & Scarlet Overkill, Kevin, Stuart & Bob (Illumination Entertainment)
  • The Good Dinosaur - Animator Mark C. Harris, All Characters (Pixar Animation Studios)
  • The Good Dinosaur - Animator K.C. Roeyer, All Characters (Pixar Animation Studios)
  • The Peanuts Movie - Lead Animator BJ Crawford, Multiple Characters (Blue Sky Studios, Twentieth Century Fox Animation)

Nincsenek megjegyzések: